homo

6.01.2013 - 14:11 / onsvaltti.



Kategoria: Yleinen.
Tagit: , ,



4 vastausta - “homo”

  1. Eva Kirjoittaa:

    Oh homo! Mutta.. etkö sä piirrä vähän ”mangasti”?
    Ja mitä pahaa siinä on, jos piirtää ”mangasti”?

    lol mangasti mangasti mangusti

  2. onsvaltti Kirjoittaa:

    näh, mua vaan ärtsyttää et ihmiset ja niiden piirtotyylit pitää lokeroida. ”mangaa… ei mangaa…” MISSÄ menee mukamas se raja, millon se lakkaa just ja just olemasta ”mangaa”? ò_o kiinnostais vaan tietää.

  3. Eva Kirjoittaa:

    Joo. Mua todella pitkään raivostutti, kun sanottiin yleisesti ”se piirtää mangaa”. Tuli sellanen ”Ai jaa vittu kudasai kawai se on vain japaninkielinen sana! Erotatko sitten että piirtääkö Homo-Petteri sitten комиксsia kun olet noin tarkkasilmäinen?!”
    Nooo määritelmä ”pseudomanga” on kyllä ihan yhtä typerä. Myös vituttaa syvästi, kun havaitsee sellaisen väheksymisen siinä, kun sanotaan ”ai, se piirtää mangaa..”

    Ehkä sitten kun ei käytä aasialaisten sarjakuvien tehokeinoja, kun on pienet silmät ja iso nenä, niin ei ole mangaa. Ääh en mä tiedä koska olen itsekin mangan vaikutuksen alainen.
    Mutta ei sun sitä pidä märehtiä kun sulla on kuitenkin melko friikki sekasikiötyyli (tuo oli kohteliaisuus) jota on hauska lukea.

  4. onsvaltti Kirjoittaa:

    friikki sekasikiötyyli :DD ehkä kauneinta mitä olen ikinä kuullu mun töistä mainittavan. njööh en kyl jaksa muiden mieliks ruveta tekeen ”eimangaa” ja ai että, näkisitki miten pahasti mulkasevat jossain myyntitapahtumissa meikän pöytää. ehem? tääl jotkut piirtää ”mangampaa” kui minä, palikkanaamat ja pokemonslmät, silti mulle nyrpistellään? n_n keskareita pyöritellen pöydän alle.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus